ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαλταζάρ: «Θα τον επέλεγα 100% – Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει…» – Τι είπε για Ιωάννου

Μπαλταζάρ: «Θα τον επέλεγα 100% – Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει…» – Τι είπε για Ιωάννου

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, που συνεργάστηκε με τον Νικόλα Ιωάννου στον ΑΠΟΕΛ και στην Νότιγχαμ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ικανότητες και τις προτεραιότητες του διεθνή Κύπριου αριστερού μπακ.

«Είναι νεαρός και μεγάλο ταλέντο. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά στο ΑΠΟΕΛ έπαιξε ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο κορυφαίο επίπεδο. Αναπτύχθηκε γρήγορα, είναι επαγγελματίας και άνθρωπος με μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως στόπερ και νιώθω περήφανος που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν σας κρύβω ότι έπαιξα ρόλο για την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ, γιατί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία. Εάν τον αποκτήσει ο Άρης θα είναι μία πολύ καλή επιλογή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα τον επέλεγα 100%. Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει η Νότιγχαμ και θα έκανα το ίδιο αν ήμουν και στον Άρη, γιατί έχει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και του αγγλικού πρωταθλήματος. Τώρα δεν είμαι στην Νότιγχαμ για να ξέρω τι έγινε. Άρχισε πολύ καλά. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Στην διακοπή που ενσωματώθηκε στην εθνική Κύπρου προσβλήθηκε από κορωνοϊό, ενώ μετά ήρθε μία άδικη κόκκινη κάρτα, αν θυμάμαι καλά, στον αγώνα με την Λούτον. Αντικαταστάθηκε από τον επόμενο αριστερό μπακ, που έπαιξε επίσης πολύ καλά και αυτό του κόστισε τη θέση του.

Δεν μιλήσαμε τελευταία. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν πολλοί αριστεροί μπακ στην Νότιγχαμ και αντιλαμβάνεται ότι ο προπονητής έχει άλλες προτιμήσεις. Ο Νικόλας θέλει να παίζει και από την στιγμή που η κατάσταση στον Άρη τον ευνοεί θέλει να έρθει», ενώ για την προοπτική να αποκτηθεί από τους κίτρινους ο Γκερέρο υπογράμμισε: «Δεν δουλέψαμε πολύ μαζί. Είναι ήσυχος και επαγγελματίας, δουλευταράς. Έχω καλή εντύπωση, ενώ ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ταιριάζει περισσότερο πίσω από τον επιθετικό, όταν είναι μόνος του μπροστά κινείται έξυπνα, αλλά δεν είναι αυτός που θα σου δώσει το γκολ. Θα ανταποκριθεί στο τακτικό κομμάτι, αλλά δεν ξέρω τι θα του ζητηθεί από τον Άρη».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Ν. Ιωάννου: «Τιμητική η πρόταση από τον Άρη – Καταξιώθηκε στον ΑΠΟΕΛ, έχει ολοκληρωθεί σαν παίκτης στην Κύπρο»

 

The post Μπαλταζάρ: «Θα τον επέλεγα 100% – Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει…» – Τι είπε για Ιωάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top