Νέα άνοδος κρουσμάτων, φόβοι για ακόμη ένα lockdown στη Γαλλία

Νέα άνοδος κρουσμάτων, φόβοι για ακόμη ένα lockdown στη Γαλλία

Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι κατέγραψε 11.395 νέες μολύνσεις του νέου κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, υπερβαίνοντας το όριο των 10.000 για πρώτη φορά μετά από τέσσερις ημέρες, εν μέσω φόβων για ένα τρίτο lockdown στη χώρα.


Η Γαλλία, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού, κατέγραψε επίσης αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που νοσηλεύονται με την ασθένεια για τέταρτη συνεχή ημέρα, κάτι που δεν έχει συμβεί από τις 13 Νοεμβρίου.

Το αθροιστικό σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 2.574.041, το πέμπτο υψηλότερο στον κόσμο. Ο επταήμερος κινούμενος μέσος όρος των νέων λοιμώξεων, ο οποίος εξομαλύνει τις παρατυπίες που αναφέρονται, ανέρχεται σε 11.871, υπερδιπλάσιος από τον στόχο που έχει θέσει η κυβέρνηση για λιγότερα από 5.000. Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την νόσο αυξήθηκε κατά 969, φτάνοντας τους 64.078, έναντι ενός επταήμερου κινούμενου μέσου όρου των 339.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE