ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Πτώμα γυναικάς, σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε βαλίτσα  βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29/12 σε δασική περιοχή στα Βίλια από κυνηγούς.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο κάνει έρευνες για την ταυτοποίηση της γυναίκας. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο, όπου αύριο θα γίνει νεκροτομή για την διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Τα ρεπορτάζ  στην Ελλάδα αναφέρουν πως το πτώμα ήταν «διπλωμένο» ώστε να χωρέσει στην βαλίτσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα ανήκει πιθανότατα σε γυναίκα, καθώς ήταν γυμνό και βρέθηκε μόνο ένα γυναικείο εσώρουχο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE