ΥΓΕΙΑ

Η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στο νοσηλευτικό προσωπικό, αναφέρει ο ΠΑΣΥΝΜ

Η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στο νοσηλευτικό προσωπικό, αναφέρει ο ΠΑΣΥΝΜ

Η πολιτεία θα πρέπει να επενδύσει στο νοσηλευτικό/ μαιευτικό δυναμικό και να δεσμευτεί ότι θα διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια τους, να βελτιώσει τις αμοιβές τους και τις συνθήκες εργασίας τους, αναφέρει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ), σε μήνυμα του με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς. 

Σε ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «το έτος που μας πέρασε (το διεθνές έτος νοσηλευτών και μαιών) μας βρήκε στα «χαρακώματα» της μάχης κατά του κορωνοϊου. Κάτω από δύσκολες συνθήκες συνεχίσαμε το έργο παροχής φροντίδας και υπηρεσιών υγείας στα σχολεία, στην κοινότητα, στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, στις φυλακές, στα νοσοκομεία και γενικά όπου ζουν και εργάζονται οι άνθρωποι, πολύ συχνά με ελλείψεις και πρόσβαση στους απαραίτητους πόρους».
 
Η συνδρομή μας, προστίθεται, έδειξε όσο ποτέ άλλοτε, τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων στην υγεία και αναφέρει ότι «Οι νοσηλευτές και οι μαίες έδειξαν αποφασιστικότητα, δύναμη και υπομονή. Έδειξαν, συμπόνοια, αγάπη και εκτίμηση προς το συνάνθρωπο και την κοινωνία».
 
 
«Η πολιτεία θα πρέπει να επενδύσει στο νοσηλευτικό/ μαιευτικό δυναμικό και να δεσμευτεί ότι θα διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια τους, να βελτιώσει τις αμοιβές τους και τις συνθήκες εργασίας τους», αναφέρει ο ΠΑΣΥΝΜ.
 
Καταλήγοντας στο μήνυμα του ο σύνδεσμος αναφέρει ότι «Θα έχουμε ακόμα προκλήσεις. Μπορούμε να συνεργαστούμε για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο. Το μέλλον είναι στα χέρια μας. Με δύναμη, επιμονή και υπομονή θα πετύχουμε».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top