ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Με το παρόν, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο αγαπητό καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ότι το κατάστημα (αναψυκτήριο – καφετέρια) που λειτουργεί στην επαρχία Λευκωσίας, στο Δήμο Έγκωμης, στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 21Α , ουδεμία εμπορική σχέση και συνεργασία έχει πλέον με την εταιρία «Bruno».

Η εταιρία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει άμεσα κάθε νόμιμο δικαίωμα της, κατά όσων εκμεταλλεύονται παράνομα το εμπορικό σήμα, τη φήμη και αξιοπιστία μας στο χώρο της εστίασης. Ενημερώνουμε δε τους καταναλωτές, ότι σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέα καταστήματα «BRUNO» τόσο στη Λευκωσία, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά τιμής
Λάρισα, 28-12-2020
Κωνσταντίνος Ν. Αναστασίου & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE