ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Με το παρόν, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο αγαπητό καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ότι το κατάστημα (αναψυκτήριο – καφετέρια) που λειτουργεί στην επαρχία Λευκωσίας, στο Δήμο Έγκωμης, στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 21Α , ουδεμία εμπορική σχέση και συνεργασία έχει πλέον με την εταιρία «Bruno».

Η εταιρία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει άμεσα κάθε νόμιμο δικαίωμα της, κατά όσων εκμεταλλεύονται παράνομα το εμπορικό σήμα, τη φήμη και αξιοπιστία μας στο χώρο της εστίασης. Ενημερώνουμε δε τους καταναλωτές, ότι σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέα καταστήματα «BRUNO» τόσο στη Λευκωσία, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά τιμής
Λάρισα, 28-12-2020
Κωνσταντίνος Ν. Αναστασίου & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE