ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΒRUNO- ANAKOΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Με το παρόν, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο αγαπητό καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ότι το κατάστημα (αναψυκτήριο – καφετέρια) που λειτουργεί στην επαρχία Λευκωσίας, στο Δήμο Έγκωμης, στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 21Α , ουδεμία εμπορική σχέση και συνεργασία έχει πλέον με την εταιρία «Bruno».

Η εταιρία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει άμεσα κάθε νόμιμο δικαίωμα της, κατά όσων εκμεταλλεύονται παράνομα το εμπορικό σήμα, τη φήμη και αξιοπιστία μας στο χώρο της εστίασης. Ενημερώνουμε δε τους καταναλωτές, ότι σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέα καταστήματα «BRUNO» τόσο στη Λευκωσία, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά τιμής
Λάρισα, 28-12-2020
Κωνσταντίνος Ν. Αναστασίου & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE