ΕΛΛΑΔΑ: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΕΛΛΑΔΑ: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση – θρίλερ στα Βίλια Aττικής, όπου κυνηγός εντόπισε μία βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχε το πτώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα σε φρεάτιο στα Βίλια Αττικής ανήκει σε Κινέζα, 38 ετών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η αλλοδαπή είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου 2020, από την περιοχή της Ομόνοιας όπου διέμενε.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε σήμερα Πεμπτη 31/12 τη σορό δεν προσδιόρισε την ακριβή αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας, λόγω του γεγονότος ότι η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιης αυτής ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα το θύμα είχε εντοπιστεί μέσα σε βαλίτσα φορώντας μόνο ένα γυναικειο εσώρουχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE