ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρωτοχρονιά στο κελί για 32χρονο και 37χρονο - Τους χάλασε τη ΄'δουλειά' η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρωτοχρονιά στο κελί για 32χρονο και 37χρονο - Τους χάλασε τη ΄'δουλειά' η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 31/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 37χρονο και 32χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.30 χθες βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος στην επαρχία Λάρνακας και εντόπισαν εντός του οχήματος, ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου και το χρηματικό ποσό των 2,035 ευρώ.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε οικία όπου διαμένει ο 32χρονος όπου στην αυλή της κατοικίας, επίσης εντόπισαν κάνναβη βάρους ενός κιλού περίπου. Εντός της κατοικίας εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 10,500 ευρώ και άλλα τεκμήρια.

 

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE