Πρόστιμο 2,7 ευρώ σε όποιον δεν φορά προστατευτική μάσκα στην Αίγυπτο

Πρόστιμο 2,7 ευρώ σε όποιον δεν φορά προστατευτική μάσκα στην Αίγυπτο

Μπορεί το ποσό των 2,7 ευρώ να μη θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την Ευρώπη, αλλά το αντίστοιχο ποσό στις 50 αιγυπτιακές λίρες θεωρείται μετρήσιμο και αυτό θα είναι το πρόστιμο που θα πληρώνει από την Κυριακή το πρωί όποιος δε φορά δημόσια την προστατευτική μάσκα προσώπου για τον κορωνοϊό.  

 
Από αύριο επίσης θα επιβάλλονται αντίστοιχα πρόστιμα και σε όσους εισέρχονται χωρίς μάσκα στο Μετρό του Καΐρου.  
 
Αιγύπτιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού που περνάει η Αίγυπτος, αναμένεται να κορυφωθεί στο τέλος του μηνός Ιανουαρίου.  
 
Στο μεταξύ, άλλοι 56 άνθρωποι κατέληξαν από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών από την COVID-19 στα 7.687 άτομα.  
 
Παράλληλα, καταγράφηκαν 1.409 επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στις 139.471 περιπτώσεις από τότε που ξέσπασε η πανδημία στη Χώρα του Νείλου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.