ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού και περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έχουν διανεμηθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

Η Ρωσία, που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιό της Sputnik V στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγράφει τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στον κόσμο και έχει μεγάλες προσδοκίες από τα εμβόλια που σχεδιάζει να παράγει.

Από την 1η Ιανουαρίου, οι πολίτες που εμβολιάζονται στη Ρωσία θα παίρνουν ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Ρώσο υπουργό Υγείας. Το υπουργείο διατηρεί μια βάση δεδομένων με τους Ρώσους που έχουν εμβολιαστεί, μεταδίδει το TASS.

Σήμερα, η Ρωσία κατέγραψε 26.301 νέα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται σε 3.212.637.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE