ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού και περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έχουν διανεμηθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

Η Ρωσία, που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιό της Sputnik V στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγράφει τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στον κόσμο και έχει μεγάλες προσδοκίες από τα εμβόλια που σχεδιάζει να παράγει.

Από την 1η Ιανουαρίου, οι πολίτες που εμβολιάζονται στη Ρωσία θα παίρνουν ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Ρώσο υπουργό Υγείας. Το υπουργείο διατηρεί μια βάση δεδομένων με τους Ρώσους που έχουν εμβολιαστεί, μεταδίδει το TASS.

Σήμερα, η Ρωσία κατέγραψε 26.301 νέα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται σε 3.212.637.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE