ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

Καταγγελία από 53χρονο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας πως το βράδυ του Σαββάτου (02/01), μαζί με τον 23χρονο γιο του δέχθηκαν επίθεση, στο χωριό Παλώδια της Επαρχίας Λεμεσού.    

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  ακούστηκε έκρηξη στην περιοχή και ο 23χρονος βγήκε έξω για να προστατέψει το όχημα του και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με 6 άτομα.

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του δέχθηκαν λεκτική και σωματική βία. Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο ωστόσο οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Η υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE