ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

Στόχος εμπρηστών έγινε τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία και χρησιμοποιείται από αλλοδαπό υπάλληλο της, στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε τα μεσάνυχτα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του οδηγού του, στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το αυτοκίνητο, αξίας 1.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.