ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

Στόχος εμπρηστών έγινε τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία και χρησιμοποιείται από αλλοδαπό υπάλληλο της, στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε τα μεσάνυχτα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του οδηγού του, στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το αυτοκίνητο, αξίας 1.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE