ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

Στόχος εμπρηστών έγινε τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία και χρησιμοποιείται από αλλοδαπό υπάλληλο της, στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε τα μεσάνυχτα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του οδηγού του, στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το αυτοκίνητο, αξίας 1.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE