ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα έγινε στόχος εμπρηστών - Ανήκε σε εταιρεία

Στόχος εμπρηστών έγινε τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία και χρησιμοποιείται από αλλοδαπό υπάλληλο της, στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε τα μεσάνυχτα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του οδηγού του, στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το αυτοκίνητο, αξίας 1.500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.