ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Νύχτα «τρόμου» για πατέρα και γιο – Άκουσαν έκρηξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6 άτομα

Καταγγελία από 53χρονο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας πως το βράδυ του Σαββάτου (02/01), μαζί με τον 23χρονο γιο του δέχθηκαν επίθεση, στο χωριό Παλώδια της Επαρχίας Λεμεσού.    

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  ακούστηκε έκρηξη στην περιοχή και ο 23χρονος βγήκε έξω για να προστατέψει το όχημα του και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με 6 άτομα.

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του δέχθηκαν λεκτική και σωματική βία. Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο ωστόσο οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Η υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE