Tweet με αιχμή για διοίκηση ΑΠΟΕΛ: «Να παραιτηθεί πρώτα το ΔΣ και θα βρεθούν πολλοί…»

Tweet με αιχμή για διοίκηση ΑΠΟΕΛ: «Να παραιτηθεί πρώτα το ΔΣ και θα βρεθούν πολλοί…»

Ανάρτηση από τον Χριστόφορο Ποταμίτη, πρώην πρόεδρο του σωματείου ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα των γαλαζοκιτρίνων από την ΕΝΠ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής με 2-0, με την οποία τονίζει πως αν παραιτηθεί το τωρινό Δ.Σ θα βρεθούν πολλοί που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα.

Η δημοσίευση του: 

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Να παραιτηθεί πρώτα το Δ.Σ. και θα βρεθούν πολλοί να ενδιαφέρονται. Όσο αυτό δεν γίνεται μην περιμένετε από κανένα να βγει μπροστά».

The post Tweet με αιχμή για διοίκηση ΑΠΟΕΛ: «Να παραιτηθεί πρώτα το ΔΣ και θα βρεθούν πολλοί…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE