ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Αστέρας: Όλα μηδέν…

Παναθηναϊκός – Αστέρας: Όλα μηδέν…

 

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο Παναθηναϊκός στο 2021 φέρνοντας λευκή ισοπαλία στο γήπεδο της Λεωφόρου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πληρώνοντας ακριβά το χτύπημα του κορωνοϊού και τις πολλές και σημαντικές απουσίες του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά έπεσαν πάνω στον Διούδη που πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο (47’ και 80’). Το αποτέλεσμα αυτό κρατάει τους πράσινους πολύ μακριά από τα ταξίδια για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά του ματς εμφανίστηκε φυσιολογικά επηρεασμένος από τα χτυπήματα του κορωνοϊού και ασύνδετος ως ομάδα, μια και ο Μπόλονι ήταν αναγκασμένος να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκης στον αγωνιστικό χώρο.

Ως συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν ο Αστέρας Τρίπολης να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, να είναι πιο απειλητικός και να έχει τα ηνία του ματς στο πρώτο ημίωρο. Παρά ταύτα απείλησε μόνο από στατική φάση, με ένα ψαλιδάκι του Σουάρεθ από κόρνερ του Ριέρα που πέρασε άουτ (18’) και από ένα απευθείας φάουλ του Κρέσπι στο οποίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ στον Μπαράλες που έκανε κίνηση προς την πορεία της μπάλας και επηρέαζε τη φάση.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του μετά το 30’ και στο 38’ απόλεσε την καλύτερη υποσχόμενη ευκαιρία του ματς, με τον Πούγγουρα να καταφέρνει να αστοχήσει από το ένα μέτρο σε κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 45’ ο Αϊτόρ έστρωσε ιδανικά στον Χατζηγιοβάνη που πλάσαρε άουτ από τη μικρή περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Διούδης έσωσε την εστία του στο σουτ του Ριέρα (47’), ενώ στο 50’ ο Καρλίτος νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο.

Στο 72’ ο Φερνάντεθ έχασε ευκαιρία που δεν… χάνεται στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε γύρισμα του Μπαράλες από τη μικρή περιοχή και ο Διούδης στο 80’ έσωσε ξανά την εστία των πράσινων αποκρούοντας σουτ του Καπίγια, στην τελευταία μεγάλη φάση ενός κακού ματς ειδικών συνθηκών, σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: Sdna.gr

The post Παναθηναϊκός – Αστέρας: Όλα μηδέν… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top