Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Πετράκη με Νταμπό

Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Πετράκη με Νταμπό

Ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική βρέθηκε από νωρίς να χάνει 2-0.

Συγκεκριμένα, η Κυρία διαμόρφωσε το σκορ το οποίο «συνόδευσε» τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια από το 29′ και ο Γιάννης Πετράκης έκανε την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο στο 38′.

Ο Ελλαδίτης κόουτς έριξε στον αγώνα τον Νταμπό αποσύροντας τον Ντένιτς, μια κίνηση λογική, αφού ψάχνει να βρει το γκολ που θα ξαναβάλει την ομάδα του στο «κόλπο» διεκδίκησης βαθμών.

The post Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Πετράκη με Νταμπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE