ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ. Δημητρίου: «Δεν μας βγήκε ο αγώνας – Πρέπει να το διαχειριστούμε ενόψει ΑΕΛ»

Κ. Δημητρίου: «Δεν μας βγήκε ο αγώνας – Πρέπει να το διαχειριστούμε ενόψει ΑΕΛ»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«To σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, όμως συγχαίρουμε την Ομόνοια για τη νίκη της. Ο αντίπαλος ήταν ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο και εκεί τελείωσε και ο αγώνας. Θα μπορούσε η εικόνα να ήταν διαφορετική και με το δοκάρι που είχαμε. Με σκορ 3-0 στο πρώτο μέρος, είναι δύσκολο να ανατρέπουν τα πράγματα στην επανάληψη.

Δεν μας βγήκε ο αγώνας. Πρέπει όμως να το διαχειριστούμε, έχουμε την Τετάρτη ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη.

Θέλαμε σίγουρα διαφορετική κατάληξη σήμερα, όμως η απογοήτευση θα πρέπει να μείνει στην άκρη. Οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα είναι λεπτές, ο δρόμος είναι μακρύς και δεν μπορούμε να μιλάμε για κομβικά παιχνίδια.

Ανά πάσα στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα, δεν έχουμε τα περιθώρια να σταθούμε άλλο σε αυτό το ματς. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανέλθουμε στις νίκες».

The post Κ. Δημητρίου: «Δεν μας βγήκε ο αγώνας – Πρέπει να το διαχειριστούμε ενόψει ΑΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top