ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον νεαρό που οδηγούσε με 207χλμ στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον νεαρό που οδηγούσε με 207χλμ στον αυτοκινητόδρομο

Στις 20 Ιανουαρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, θα εκδικαστεί υπόθεση στην οποία νεαρός, ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκε από την Αστυνομία να οδηγεί το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με ταχύτητα 207 χλμ. ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τις έντεκα το πρωί, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, νεαρό να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο αφού όρισε την 20 Ιανουαρίου ως ημερομηνία για εκδίκαση της υπόθεσης, στη συνέχεια διέταξε την απόλυση του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top