ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Eξετάζεται πιθανή τρομοκρατία από 24χρονο – Σήμα από την Interpol

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Eξετάζεται πιθανή τρομοκρατία από 24χρονο – Σήμα από την Interpol

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε 24χρονος από την Συρία, το πρωί της Δευτέρας (04/01), το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ημερής κράτησης.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες (Κυριακή), στο χωριό Μονιάτη, της Επαρχίας Λεμεσού μετά από επιχείρηση που στήθηκε από τις Αρχές. Η Αστυνομία οργάνωσε την επιχείρηση μετά από πληροφόρηση που έφτασε από την Interpol.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 24χρονος αφορούν θέματα τρομοκρατίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος συνομιλούσε μέσω των social media με πρόσωπα στο εξωτερικό που είχαν άμεση σχέση με τρομοκρατία.

Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση με στοιχεία από εικόνες και κείμενα που βρέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα του 24χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE