ΚΥΠΡΟΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ: Πώς θα γίνει η τηλεκπαίδευση – Όλες οι λεπτομέρειες από το Υπ. Παιδείας

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ: Πώς θα γίνει η τηλεκπαίδευση – Όλες οι λεπτομέρειες από το Υπ. Παιδείας

Σε διευκρινήσεις για τη λειτουργία των σχολείων τις ημέρες που έχει ορισθεί τηλεδιάσκεψη προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Όπως αναγάφεται στις αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης την Πέμπτη 7/1 και την Παρασκευή 8/1, ο χειρισμός για τις Α-Γ τάξεις θα είναι διαφορετικός από τις Δ-ΣΤ.

Μάλιστα για τις Α-Γ τάξεις θα ξεκινήσει πρόγραμμα εκπαιδευτικής τηλεόρασης από το ΡΙΚ για τις Α’-Β΄-Γ τάξεις του Δημοτικού μεταξύ των ωρών 8:30-10:30 π.μ. ούτως ώστε να ενισχυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία.

Δείτε αυτούσια την εγκύκλιο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.