ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του νοσοκομείου Δρ Σπύρο Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως οι εμβολιασμοί του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού γίνονται σήμερα ενώ θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη, αλλά και την Πέμπτη.

Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως ο ίδιος θα εμβολιαστεί την Πέμπτη, με βάση και τον κατάλογο που έχει σταλεί από το Υπουργείο Υγείας. Επιπρόσθετα ο Δρ Γεωργίου κάλεσε το κοινό να εμβολιαστεί για να αρχίσει να απομακρύνεται η πανδημία που έπληξε τον τόπο αλλά και όλη την ανθρωπότητα.

Εξάλλου, σε γραπτή του ανακοίνωση ο Άδωνης Ελευθερίου, Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου, λέει ότι ο ίδιος έπραξε το καθήκον του «απέναντι στον εαυτό του, στους δικούς του ανθρώπους, τους συναδέλφους του, αλλά κυρίως προς τους ασθενείς του» και καλεί όλους να εμβολιαστούν «για να τελειώνει μια ώρα γρηγορότερα αυτό το "κακό"». Λέει ακόμη πως οι πολίτες θα πρέπει να ακούν μόνο τους επιστήμονες και να κωφεύουν σε αυτά που διασπείρουν διάφοροι.

Η Ιατρική Επιστήμη, συμπλήρωσε, κέρδισε αμέτρητες μάχες στο παρελθόν, ενώ εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα το πράξει και αυτή τη φορά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top