ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέποβιτς: «Ο Μπεργκ ήταν ο κύριος λόγος που ήρθα – Να πετύχω πολλά γκολ και να κερδίσουμε τον τίτλο»

Τσέποβιτς: «Ο Μπεργκ ήταν ο κύριος λόγος που ήρθα – Να πετύχω πολλά γκολ και να κερδίσουμε τον τίτλο»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας (OFC TV) έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τον βασικό λόγο που επέλεξε την Ομόνοια και για τις πρώτες του εντυπώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για είναι τα πρώτα συναισθήματα του μετά τη μεταγραφή του στην Ομόνοια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και από ότι βλέπω είναι ένας Ντεράστιος σύλλογος. Χαίρομαι που θα εργαστώ ξανά με τον κ. Μπεργκ και θα κάνω ότι καλύτερο για να πετύχω πολλά γκολ και να κερδίσουμε τον τίτλο».

Για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της Ομόνοιας: «Είχα ακόμη 2-3 προτάσεις, από την Κορέα, από άλλη ομάδα στην Ευρώπη και από την Ομόνοια, αλλά επέλεξα την Ομόνοια. Μίλησα 2-3 φορές με τον κόουτς και αυτός ήταν ο κύριος λόγος. Μίλησα επίσης με τον πατέρα μου που έχει αγωνιστεί εδώ και μου είπε πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στην Κύπρο σε θέματα προσαρμογής. Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι για να έρθω εδώ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια μέσω του διαδικτύου και από αυτά που είδα, κατάλαβα ότι είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι παίκτες στην Κύπρο. Όμως πρέπει αυτό να το αποδείξουμε και στο γήπεδο».

Για το ότι έχει δουλέψει με τον Μπεργκ στο παρελθόν και για το τι του έχει πει για την Ομόνοια: «Όλα αυτά που έχω πει ήδη. Είναι μεγάλος σύλλογος με πάρα πολλούς φιλάθλους και αν αγωνιστώ όπως όταν ήμουν με τον κόουτς στη Βιντεόντον, τότε θα απολαύσω την παρουσία μου στην Κύπρο. Θα κάνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να το επαναλάβω. Η Ομόνοια έχει μεγάλους στόχους για το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το πως νιώθει που η νέα του ομάδα έχει πολύ παθιασμένους φιλάθλους: «Έχω αγωνιστεί σε 2-3 συλλόγους στο παρελθόν που είχαν μεγάλο όγκο οπαδών. Είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου, μου αρέσει η πίεση, μου αρέσει να συναγωνίζομαι για το πρωτάθλημα, για την Ευρώπη, για όλα αυτά. Μου αρέσουν αυτά και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Οπόταν, είμαι έτοιμος γι΄ αυτό».

Για το αν πιστεύει πως θα πάρει κλήση – όπως συνέβη στο παρελθόν – στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, αν κάνει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ομόνοιας: «Σε όλους αρέσει να αγωνίζονται στην Εθνική τους ομάδα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αποδείξω τι μπορώ να κάνω, να έχω μια καλή σεζόν και στη συνέχεια αν έρθει η κλήση στην Εθνική, θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το πως νιώθει που ήρθε σε μία χώρα όπου ο πατέρας του κέρδισε τον σεβασμό των φιλάθλων και αναγνωρίστηκε σαν ένας θρύλος: «Νιώθω πολύ καλά. Βρίσκομαι στην αντίθετη πλευρά βέβαια, γιατί αυτός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, αλλά είμαι χαρούμενος. Πρέπει να αποδείξω αυτό στο γήπεδο και να τα πάω ακόμη καλύτερα εδώ, από ότι ο πατέρας μου».

The post Τσέποβιτς: «Ο Μπεργκ ήταν ο κύριος λόγος που ήρθα – Να πετύχω πολλά γκολ και να κερδίσουμε τον τίτλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top