ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ η Δόξα που… γλυκοκοιτάζει εξάδα – ΑΛΙΜΟΝΟ αν χάσει ξανά ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ η Δόξα που… γλυκοκοιτάζει εξάδα – ΑΛΙΜΟΝΟ αν χάσει ξανά ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ειδικά για τον ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της Τρίτης 5 Ιανουαρίου στο “Μακάρειο”.

Συγκεκριμένα, η Δόξα θα υποδεχθεί την ομάδα της Λευκωσίας που… παραπαίει και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, για να πετύχει μία σημαντική νίκη με την οποία θα δικαιούται να κάνει ακόμα και όνειρα εξάδας, αφού θα ανέβει τους 24 πόντους και θα πιάσει τον Ολυμπιακό στην 6η θέση.

Παράλληλα, η ομάδα της Κατωκοπιάς – αν πάρει το τρίποντο – θα απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, όχι μόνο από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν αυτόματα στη Β΄ κατηγορία με το τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και από τον… 11ο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, αφού θα αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους οκτώ πόντους!

Ο Κώστας Σακκάς θα προσπαθήσει με κάποιες κινήσεις που θα κάνει στο αγωνιστικό του πλάνο, να διορθώσει τις… “ανορθογραφίες” της ομάδας του στο ανασταλτικό κομμάτι και ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο, γιατί όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ, παραμένει μία μεγάλη ομάδα και κάποια στιγμή θα βγάλει εγωισμό και αντίδραση.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει, με τη φετινή σεζόν να εξελίσσεται σε εφιάλτη… δίχως τέλος για όλο το “οικοδόμημα” του ΑΠΟΕΛ, που από τον στόχο της κατάκτησης του 8ου σερί πρωταθλήματος, βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη και αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, θα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες, όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται για μία ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους την τελευταία δεκαετία, πετυχαίνοντας παράλληλα μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και προκρίσεις σε φάσεις ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” οφείλουν πλέον να δουν την πραγματικότητα κατάματα, με μοναδικό στόχο αρχικά να επιστρέψουν στις νίκες στο ματς με τη Δόξα και στη συνέχεια να “κτίσουν” ένα νικηφόρο σερί για να βάλουν τέλος στα ντροπιαστικά σενάρια υποβιβασμού, θέτοντας ως μίνιμουμ στόχο στο πρωτάθλημα, να εξασφαλίσουν τουλάχιστον την 6η θέση, αν προλάβουν, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Μικ Μακάρθι ο οποίος βρίσκεται στα… “σχοινιά” μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες, θα επιδιώξει με όσους παίκτες έχει στη διάθεση του, να κάνει κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό του πλάνο σε σχέση με το παιχνίδι με την ΕΝΠ, ευελπιστώντας σε αλλαγή της εικόνας της ομάδας του προς το καλύτερο.

Αν μη τι άλλο, περιμένει να δει πίστη και πάθος απ΄ όλους όσοι αγωνιστούν, αλλά και ποδοσφαιρικό εγωισμό, γιατί ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων ετών, αλλά είναι βέβαιος πως δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει στο χορτάρι και δεν της αξίζει η 11η θέση.

The post Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ η Δόξα που… γλυκοκοιτάζει εξάδα – ΑΛΙΜΟΝΟ αν χάσει ξανά ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top