ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε στους… γείτονες Ατζίλι και Ζεράλδες – Ήρθαν με προσδοκίες και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ

Πάνε στους… γείτονες Ατζίλι και Ζεράλδες – Ήρθαν με προσδοκίες και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ

Ήρθαν με μεγάλες προσδοκίες στον ΑΠΟΕΛ, αλλά φεύγουν χωρίς να έχουν κάνει… αισθητή την παρουσία τους.

Ο λόγος για τους Ατζίλι και Ζεράλδες, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, αμφότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες της γειτονικής χώρας.

Ο Ατζίλι φεύγει έχοντας αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια (στα 7 ήταν στο αρχικό σχήμα), χωρίς να σκοράρει και 770 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Ζεράλδες μέτρησε 9 συμμετοχές (7 ως βασικός), επίσης χωρίς να σκοράρει και 704 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Αμφότεροι προσέφεραν ελάχιστα και φυσιολογικά αποχωρούν, ενώ τον Ζεράλδες οι ΑΠΟΕΛίστες θα τον θυμούνται κυρίως για το χέρι που έκανε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς, που δεν επέτρεψε στην ομάδα τους να διεκδικήσει στην παράταση ή και στα πέναλτι αν χρειαζόταν, την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

The post Πάνε στους… γείτονες Ατζίλι και Ζεράλδες – Ήρθαν με προσδοκίες και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top