Νεκρή Ουκρανή διερμηνέας με χειροπέδες και σακούλα στο κεφάλι

Νεκρή Ουκρανή διερμηνέας με χειροπέδες και σακούλα στο κεφάλι

Η Kristina Novitskaya έμενε στο τουριστικό θέρετρο Bodrum, ωστόσο μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου της, αφού η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με τα χέρια της δεμένα με χειροπέδες και με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με έρευνα της Αστυνομίας, δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του σπιτιού της, ενώ η κεντρική είσοδος του διαμερίσματός της ήταν κλειδωμένη και το κλειδί βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ακόμη, τα παράθυρα ήταν κλειστά, γεγονός που δημιουργεί απορίες για τις συνθήκες του εγκλήματος.
Σύμφωνα με τη Sun, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης, ενώ θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι οικείοι της κοπέλας τονίζουν ότι η 30χρονη δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, αν και ήταν "κλειστός" χαρακτήρας και δεν συνήθιζε να πολυμιλάει για τη ζωή της στην Τουρκία, όπου εργαζόταν ως διερμηνέας και δασκάλα χορού.

Πηγή: News247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE