ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα δύο παιδιά του

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα δύο παιδιά του

Ένας πατέρας έπεσε στα ορμητικά νερά για να σώσει τα μικρά του παιδιά, που παρασύρονταν από μεγάλα κύματα σε παραλία της Καλιφόρνια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα και οι δύο ανήλικοι συνεχίζουν να αγνοούνται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών σταθμών.

Ο 40χρονος είδε τα δύο του παιδιά, 4 και 6 ετών, που έπαιζαν στην ακτή να παρασύρονται από τα κύματα.

«Ήταν και τα δύο παιδιά του, ένα 4 ετών και ένα 6 ετών, άρπαξε το 4χρονο και προσπάθησε να το βγάλει στην ακτή, αλλά φαίνεται πως τον παρέσυρε το ρεύμα», δήλωσε ο σερίφης Michael Raasch στον τοπικό σταθμό KRON 4, «τα δυο παιδιά παρασύρθηκαν στη θάλασσα και ο πατέρας πνίγηκε».

Η σορός του τραγικού άντρα εντοπίστηκε αργότερα στη θάλασσα και ανασύρθηκε. Τα δυο παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα και θεωρούνται νεκρά.

Σύμφωνα με τον σερίφη, η οικογένεια είχε μετακομίσει μόλις στην Καλιφόρνια...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE