ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ της Ανόρθωσης για τον Εθνικό – Στατιστικά και προϊστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ της Ανόρθωσης για τον Εθνικό – Στατιστικά και προϊστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση στην επίσημη της ιστοσελίδα παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία για τον αυριανό της αντίπαλο, Εθνικό Άχνας, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες αυτό το διάστημα και ανήμερα Θεοφανίων η ομάδα μας υποδέχεται τον Εθνικό (6/1, 16:00) για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με απόφαση της Ε.Ε. της ΚΟΠ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την χρήση VAR.

Μέσα από κάποιους αριθμούς που συνοδεύουν τις δυο ομάδες στην μέχρι τώρα παρουσία τους, θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Βαθμολογία

Η ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό έφερε την Ανόρθωση να υποχωρεί στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς (9-3-5). Ο Εθνικός είναι προτελευταίος με 12 (2-6-9). Σε ό,τι αφορά στην εντός έδρας συγκομιδή μας, μετρούμε πέντε σερί νίκες και είμαστε στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα. Ο Εθνικός δεν έχει ακόμα κερδίσει εκτός αλλά μετρά πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες στους αγώνες που έδωσε.

Γκολ

Στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες υπερέχουμε σημαντικά του αντιπάλου μας, καθώς σκοράραμε 26 φορές έναντι 12 του Εθνικού ενώ δεχθήκαμε 19 γκολ έναντι 26. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Εθνικός σκόραρε με την Πάφο μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος όπου δεν είδε δίκτυα ενώ η Ανόρθωση έχει δεχθεί γκολ στα έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της.

Φόρμα

Παρόμοια η συγκομιδή των δυο ομάδων στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους με την Ανόρθωση να μετρά τέσσερις βαθμούς (1-1-3) και τον Εθνικό πέντε (1-2-2).

Τι έγινε στον πρώτο γύρο

Δύσκολη επικράτηση για την ομάδα μας στο «Δασάκι», χάρις σε γκολ του Κβιλιτάϊα με 1-0, σε αγώνα που αναβλήθηκε αρχικά λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊού στην ομάδα της Άχνας και διεξήχθη στις 28/10. Δείτε τι έγινε:

Προϊστορία

Σαφής η υπεροχή μας σε αυτό το κομμάτι, ειδικά στα ματς που γίνονται στο «Α. Παπαδόπουλος». Την τελευταία δεκαετία έχουμε αντιμετωπίσει 19 φορές τον Εθνικό με 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Το εντός έδρας ρεκόρ μας είναι εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Γενικώς έχουμε να χάσουμε από τις 14/12/1997 με σκορ 2-0.

Συμμετοχές παικτών

Ο Μάριος Ηλία είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στον Εθνικό φέτος με 16 στα 17 παιχνίδια, ενώ ακολουθούν οι Παπαγεωργίου, Ζάγκμπα και Κουντόμπιακ με 15. Για την Ανόρθωση ο Κωστάκης Αρτυματάς έχει 16 αλλά χάνει τον αγώνα λόγω καρτών και στις 15 είναι οι Λόρια, Γκαλίτσιος, Κορέια, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ και Μαργκάσα.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης»

The post Το… ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ της Ανόρθωσης για τον Εθνικό – Στατιστικά και προϊστορία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top