Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης

Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης

Ξαφνιάζει, σε κάποιο βαθμό, η απόφαση του Γιάννη Πετράκη να δηλώσει τον Φλορεντίν Ματέι να εκτίσει την ποινή του αύριο με την Ομόνοια, επειδή συμπλήρωσε 3 κίτρινες.

Αντίθετα, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον δήλωσαν να… κάτσει με τον Εθνικό.

Αποφασίζοντας να αφήσει τον Ρουμάνο στην κερκίδα, ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα, ενδεχομένως να προαναγγέλλει ότι θα χωρέσει στην αρχική ενδεκάδα τους Νταμπό και Ντιγκινί.

Οι δυο κεντρικοί χαφ στο αυριανό ντέρμπι με το τριφύλλι, αναμένεται να είναι οι Χάμπος Κυριάκου και Ντένιτς. Εκτός αν κάμει την έκπληξη και “ρίξει” Φάνο Κατελάρη απέναντι στην πρώην ομάδα του.

The post Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE