Ένατος θάνατος από Covid-19 στα κατεχόμενα

Ένατος θάνατος από Covid-19 στα κατεχόμενα

Ο ένατος θάνατος, τρίτος από την έναρξης της νέας χρονιάς, με τελική αιτία τον Covid-19 σημειώθηκε σήμερα (5/1)στα κατεχόμενα.

Πρόκειται για άνδρα 50 ετών, τον Καζίμ Σιμσέκ ο οποίος ήταν καρκινοπαθής και είχε βηματοδότη. Ο Σιμσέκ νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.