Ένατος θάνατος από Covid-19 στα κατεχόμενα

Ένατος θάνατος από Covid-19 στα κατεχόμενα

Ο ένατος θάνατος, τρίτος από την έναρξης της νέας χρονιάς, με τελική αιτία τον Covid-19 σημειώθηκε σήμερα (5/1)στα κατεχόμενα.

Πρόκειται για άνδρα 50 ετών, τον Καζίμ Σιμσέκ ο οποίος ήταν καρκινοπαθής και είχε βηματοδότη. Ο Σιμσέκ νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE