ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

Με τις εισηγήσεις της επιστημονικής ομάδας ενώπιον αρχικά του αρμόδιου υπουργού Κωνσταντίνου Ιωάννου και εν συνεχεία του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διαβουλεύσεων για τα νέα μέτρα.

Οι αποφάσεις αναμένεται να κλειδώσουν αύριο (Πέμπτη 7/1) μετά και την σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου με τα όσα απορρέουν να ‘φωτογραφίζουν’ την κατεύθυνση των μέτρων και το είδος του lockdown.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE