ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

Με τις εισηγήσεις της επιστημονικής ομάδας ενώπιον αρχικά του αρμόδιου υπουργού Κωνσταντίνου Ιωάννου και εν συνεχεία του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διαβουλεύσεων για τα νέα μέτρα.

Οι αποφάσεις αναμένεται να κλειδώσουν αύριο (Πέμπτη 7/1) μετά και την σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου με τα όσα απορρέουν να ‘φωτογραφίζουν’ την κατεύθυνση των μέτρων και το είδος του lockdown.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE