ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

Με τις εισηγήσεις της επιστημονικής ομάδας ενώπιον αρχικά του αρμόδιου υπουργού Κωνσταντίνου Ιωάννου και εν συνεχεία του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διαβουλεύσεων για τα νέα μέτρα.

Οι αποφάσεις αναμένεται να κλειδώσουν αύριο (Πέμπτη 7/1) μετά και την σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου με τα όσα απορρέουν να ‘φωτογραφίζουν’ την κατεύθυνση των μέτρων και το είδος του lockdown.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown – Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.