Μια 89χρονη νεκρή και 18 τραυματίες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία

Μια 89χρονη νεκρή και 18 τραυματίες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 89χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό 18 ανθρώπων, έγινε σήμερα γνωστό από τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων της χώρας.

Η φωτιά ξέσπασε χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στον τρίτο όροφο του οίκου ευγηρίας Domusvi-Adorea στη Σεβίλλη, στη νότια Ισπανία, σύμφωνα με τους πυροσβέστες.

"Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων στον οίκο ευγηρίας, όπου μια 89χρονη έχασε τη ζωή της και 18 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο", ανέφεραν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Σεβίλλης σε tweet. Γείτονες έφεραν κουβέρτες και πρόσφεραν καταφύγιο στα σπίτια τους στους ηλικιωμένους τροφίμους, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο. Πολλοί εκ των τροφίμων μεταφέρθηκαν από υπαλλήλους του δήμου σε ένα αθλητικό κέντρο, για να περάσουν τη νύχτα. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται, σύμφωνα με τις αρχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE