ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξημένος ο αριθμός νοσηλευομένων - Ο χάρτης στα νοσοκομεία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξημένος ο αριθμός νοσηλευομένων - Ο χάρτης στα νοσοκομεία

Αυξημένος ο αριθμός νοσηλευομένων και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου. Ο αριθμός ανησυχεί και ταυτόχρονα είναι καθοριστικός για τις αποφάσεις της Παρασκευής.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 187 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 49 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 49 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 25 είναι διασωληνωμένοι, οι έξι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 18 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE