ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, μετά τον εντοπισμό πτώματος στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στον σταθμό της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα tvstar.gr, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 ετών. Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή. Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE