ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, μετά τον εντοπισμό πτώματος στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στον σταθμό της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα tvstar.gr, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 ετών. Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή. Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.