ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, μετά τον εντοπισμό πτώματος στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στον σταθμό της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα tvstar.gr, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 ετών. Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή. Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.