ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στις γραμμές του τρένου

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, μετά τον εντοπισμό πτώματος στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στον σταθμό της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα tvstar.gr, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 ετών. Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή. Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE