Καπιτώλιο: Οι οπαδοί του Τραμπ έκαναν πλιάτσικο στα γραφεία -ΒΙΝΤΕΟ

Καπιτώλιο: Οι οπαδοί του Τραμπ έκαναν πλιάτσικο στα γραφεία -ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ.

 

Τα επεισόδια που κράτησαν περίπου 4 ώρες και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν οι ζωές τεσσάρων ανθρώπων, ανάγκασαν τους υπαλλήλους και τα μέλη της Γερουσίας, να φύγουν από τα γραφεία τους, κάτι που εισβολείς δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο.

Μέχρι να μπουν στο χώρο άνδρες της Εθνοφρουράς και των μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να τον εκκενώσουν, στα γραφεία είχε γίνει πλιάτσικο.

 

Κατέστρεψαν έγγραφα, έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και έβγαζαν selfies ως άλλοι Γερουσιαστές, αφήνοντας πίσω τους εικόνες καταστροφής και χάους.

Είναι χαρακτηριστικό το video που ανήρτησε η δημοσιογράφος του CNN, Ali Zaslav...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE