Πέθανε από κορωνοϊό η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ

Πέθανε από κορωνοϊό η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ

Η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος είχε πέσει θύμα επίθεσης με νευροτοξικό παράγοντα στις 4 Μαρτίου 2018 στο Σόσλμπερι του Λονδίνου μαζί με την κόρη του Γιούλια, πέθανε σήμερα στην πόλη Γιαροσλάβλ σε ηλικία 92 ετών.

Αυτό μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την ανιψιά του Σκριπάλ, Βικτόρια.

Σύμφωνα με την ανιψιά του, η μητέρα του Σκριπάλ, Γιελένα, νοσηλευόταν από τις 30 Δεκεμβρίου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE