ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άδικη η απόφαση να κλείσουν τα κομμωτήρια – Το κράτος να σταθεί δίπλα μας, τα έξοδα τρέχουν»

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άδικη η απόφαση να κλείσουν τα κομμωτήρια – Το κράτος να σταθεί δίπλα μας, τα έξοδα τρέχουν»

Άδικη χαρακτηρίζει την απόφαση για κλείσιμο των κομμωτηρίων και των ινστιτούτων αισθητικής ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον κύριο Οδυσσέα Ζήνωνος που μίλησε στο ThemaOnline είναι η 3η φορά που το κράτος αποφασίζει να βάλει λουκέτο στα υποστατικά τους, με πολύ λίγα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί σε όλο τον κλάδο.

Ο κύριος Ζηνώνος, οικογενειάρχης και πατέρας ενός μικρού παιδιού, χαρακτήρισε την απόφαση ως άδικη και κάλεσε παράλληλα το κράτος να σταθεί στο πλευρό τους.

«Έχουμε ενοίκια, δάνεια, τα έξοδα τρέχουν, ελπίζουμε το κράτος να μας στηρίξει για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και από το 2ο lockdown» ανέφερε ο κύριος Ζήνωνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.