ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη υπό Τατάρ για το Βαρώσι, στις 14.30 τη Δευτέρα βλέπει τη Λουτ

Σύσκεψη υπό Τατάρ για το Βαρώσι, στις 14.30 τη Δευτέρα βλέπει τη Λουτ

Ανακοινώθηκε η ώρα συνάντησης με την Τζέιν Χολ Λουτ του Τ/κ ηγέτη, ο οποίος παρακάθησε σε σύσκεψη με την επιτροπή που έχει συστήσει για το Βαρώσι.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ θα συναντηθεί με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ την Δευτέρα στις 14.30.

Ο κ. Τατάρ καθόρισε τον οδικό χάρτη των βημάτων για άνοιγμα του Βαρωσιού και συζήτησε την αποστολή της επιτροπής που διόρισε για το συγκεκριμένο θέμα, με τα μέλη της, στην πρώτη σύσκεψη που είχαν.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», στην επιτροπή συμμετέχουν οι Ογουζχάν Χασίπογλου, «βουλευτής» του ΚΕΕ, και πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής, ο καθηγητής Τουλέν Σενέρ, ο Ντερβίς Ντενίζ (πρόεδρος του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου), ο Ντιμάγ Τσαινέρ (πρόεδρος της τ/κ ένωσης ξενοδόχων) και ο Χασάν Σουνγκούρ (πρόεδρος της τ/κ ένωσης κτηματομεσιτών).
 
Στην ανακοίνωση δεν δίδονται περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο ή τις αποφάσεις στη σύσκεψη αυτή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top