ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, σήμερα Παρασκευή 8/1.

Όπως αποφασίστηκε, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί μέσω εξ’ αποστάσεως σε όλες τις βαθμίδες, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν αποσταλεί στις σχολικές μονάδες από το Υπουργείο Παιδείας, εξαιρουμένων ειδικής εκπαίδευση, νηπιαγωγεία,  βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, περιπτώσεις όπου απαιτείται η φυσική παρουσία φοιτητών για σκοπούς διεξαγωγής εργαστηριακών μαθημάτων για προετοιμασία των φοιτητών για εξετάσεις σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα εργαστηριακά μαθήματα διενεργούνται με φυσική παρουσία, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες 7-8/1, το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, ενώ αντιδράσεις υπήρχαν εκ μέρους των δασκάλων της προδημοτικής εκπαίδευσης και των νηπιαγωγείων για αυτή την απόφαση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE