ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, σήμερα Παρασκευή 8/1.

Όπως αποφασίστηκε, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί μέσω εξ’ αποστάσεως σε όλες τις βαθμίδες, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν αποσταλεί στις σχολικές μονάδες από το Υπουργείο Παιδείας, εξαιρουμένων ειδικής εκπαίδευση, νηπιαγωγεία,  βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, περιπτώσεις όπου απαιτείται η φυσική παρουσία φοιτητών για σκοπούς διεξαγωγής εργαστηριακών μαθημάτων για προετοιμασία των φοιτητών για εξετάσεις σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα εργαστηριακά μαθήματα διενεργούνται με φυσική παρουσία, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες 7-8/1, το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, ενώ αντιδράσεις υπήρχαν εκ μέρους των δασκάλων της προδημοτικής εκπαίδευσης και των νηπιαγωγείων για αυτή την απόφαση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE