ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

Στο κενό «βούτηξε» γυναίκα από δεύτερο όροφο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, μια 55χρονη γυναίκα έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE