ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

Στο κενό «βούτηξε» γυναίκα από δεύτερο όροφο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, μια 55χρονη γυναίκα έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE