ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

ΕΛΛΑΔΑ: 55χρονη βούτηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - BINTEO

Στο κενό «βούτηξε» γυναίκα από δεύτερο όροφο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, μια 55χρονη γυναίκα έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE