ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ: Απεβίωσε 58χρονος κρατούμενος ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του

ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ: Απεβίωσε 58χρονος κρατούμενος ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του

Σήμερα απεβίωσε αλλοδαπός υπόδικος, 58 χρονών, από παθολογικά αίτια με φυσικό θάνατο σύμφωνα με την ιατρική λειτουργό, ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Φυλακών. 

Μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει. 

Παράλληλα, οι αρχές των Φυλακών άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο, την Αστυνομία, καθώς και την ιατρική λειτουργό των Φυλακών, η οποία προσήλθε άμεσα στο χώρο, ακολούθως πιστοποίησε τον θάνατο του και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού. Έχει ενημερωθεί σχετικά η οικογένεια του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE