ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νύχτα που τα πιτσιρίκια τα έβαλαν με τους πρωταθλητές…

Η νύχτα που τα πιτσιρίκια τα έβαλαν με τους πρωταθλητές…

Η Λίβερπουλ αν και ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο του αγώνα στο «Βίλα Παρκ», ασφαλώς και θα καθάριζε μόλις θα ανέβαζε ταχύτητα. Απέναντι στα θαρραλέα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα αφού η πρώτη ομάδα ήταν σε καραντίνα, οι Πρωταθλητές έφτασαν πανεύκολα στο τελικό 4-1 και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην επόμενη φάση και η Γουλβς με το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Οι «κόκκινοι» γνώριζαν εξ αρχής πως η αποστολή τους ήθελε σοβαρότητα μεν, όμως αν έκαναν τουλάχιστον τα βασικά απέναντι στα παιδιά από τα τμήματα κ-18 και κ-23 της Άστον Βίλα, δεν θα είχαν πρόβλημα.

Με 14 κρούσματα κορονοϊού όλη η πρώτη ομάδα και ο Ντιν Σμιθ παρέμειναν σε καραντίνα κι έτσι οι «χωριάτες» παρουσιάστηκαν με νεαρά παιδιά που πήραν ευκαιρία και τεράστια εμπειρία από το ματς με τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Και μπορεί στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Μανέ να κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 που θα μπορούσε να έχει απογοητεύσει από νωρίς τους γηπεδούχους, ωστόσο, στο 41′ ο Μπάρι πήρε την καταπληκτική κάθετη πάσα και σκόραρε για το 1-1! Στην ηλικία των 17 ετών ο νεαρός ποδοσφαιριστής βίωσε τρομερή στιγμή, σε μια 11άδα που ο μέσος όρος ηλικίας είχε πέσει στα 18 έτη και 294 ημέρες!

Μάλιστα ο Μπάρι στο ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, σε ηλικία 17 ετών και 201 ημερών έγινε ο νεαρότερος που πέτυχε γκολ στο Κύπελλο για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά τον Ρόνι Λόπες που είχε σκοράρει για την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γουότφορντ τον Ιανουάριο του 2013, όντας 17 ετών και 8 ημερών.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ απλά πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι και τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι. Το χαμηλό σουτ του Βαϊνάλντουμ στο 60′ έκανε το 2-1, νέα εντυπωσιακή κεφαλιά του Μανέ τρία λεπτά αργότερα για το 3-1 και ο Σαλάχ με γυριστό αριστερό στο 65′ έγραψε το τελικό 4-1 για τους «κόκκινους».

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Γουλβς επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και πέρασε κι εκείνη στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Τη διαφορά έκανε ο Αντάμα Τραορέ που με υπέροχο αριστερό σουτ σκόραρε στο 35ο λεπτό για να οδηγήσει τους «λύκους» στην επόμενη φάση.

Πηγή: England365.gr

The post Η νύχτα που τα πιτσιρίκια τα έβαλαν με τους πρωταθλητές… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top