ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΟΜΕΡΟ ματς με ΠΕΝΤΕ γκολ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανατροπή για Γκλάντμπαχ απέναντι στην Μπάγερν

ΤΡΟΜΕΡΟ ματς με ΠΕΝΤΕ γκολ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανατροπή για Γκλάντμπαχ απέναντι στην Μπάγερν

 

Μπροστά, απειλεί να σπάσει το ρεκόρ παραγωγικότητας όλων των εποχών στην Bundesliga, μετρά ήδη 46 γκολ μετά από 15 αγωνιστικές. Πίσω, ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτη. Δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αισίως έφτασε τα 24 τέρματα παθητικό, ποτέ άλλοτε ο Μάνουελ Νόιερ δεν έμοιαζε τόσο εκτεθειμένος.

Αυτό που συνήθως κάνει η Μπάγερν στους αντιπάλους της, το έπαθε η ίδια στο Μπορούσια Παρκ. Ένα εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόφσκι (20’) και ένα τρομερό γκολ του Γκορέτσκα (26’) έκαναν από νωρίς το 0-2 και έκαναν τους περισσότερους να πιστέψουν ότι πάμε για βαυαρικό περίπατο.

Η άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης όμως έμπαζε από παντού και η Γκλάντμπαχ, που δεν πέταξε λευκή πετσέτα έκανε την μεγάλη ανατροπή. Δύο υπέροχες κάθετες του Στιντλ, μετουσιώθηκαν σε ισάριθμα γκολ από τον ψύχραιμο Χόφμαν (36’, 45’) και το ματς γύρισε πριν το ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Νόιχαους με υπέροχο σουτ (49’) έκανε το 3-2, το οποίο έμεινε ως το τέλος, αφού τα πουλάρια κατάφεραν να αναχαιτίσουν όλα τα βαυαρικά όπλα, με την Μπάγερν να γνωρίζει την δεύτερη φετινή της ήττα και να απειλείται με πτώση από την κορυφή της Bundesliga.

Πηγή: Sdna.gr

The post ΤΡΟΜΕΡΟ ματς με ΠΕΝΤΕ γκολ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανατροπή για Γκλάντμπαχ απέναντι στην Μπάγερν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top