ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για απόπειρα φόνου επιχειρηματία

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για απόπειρα φόνου επιχειρηματία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 6 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9.10 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2020 σε σημείο στην μπροστινή αυλή κατοικίας που ανεγέρθηκε πρόσφατα και παραμένει ακατοίκητη, ιδιοκτησία 50χρονου.

Όταν έγινε η έκρηξη ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο ωστόσο κανένας δεν τραυματίστηκε.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.