ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για απόπειρα φόνου επιχειρηματία

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για απόπειρα φόνου επιχειρηματία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 6 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9.10 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2020 σε σημείο στην μπροστινή αυλή κατοικίας που ανεγέρθηκε πρόσφατα και παραμένει ακατοίκητη, ιδιοκτησία 50χρονου.

Όταν έγινε η έκρηξη ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο ωστόσο κανένας δεν τραυματίστηκε.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE