Δραματικό φινάλε στο Τσίρειο με Μαέ… «εκτελεστή» στο 90+2′!

Δραματικό φινάλε στο Τσίρειο με Μαέ… «εκτελεστή» στο 90+2′!

Με το καλημέρα της αναμέτρησης, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό, ο Λέζιακς έκανε το γύρισμα και ο Λοΐζου που βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής, με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

 

Από εκείνο το σημείο, είχαμε πιο πολύ παιχνίδι τακτικής με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και να επιτίθενται κυρίως από τη δεξιά τους πλευρά με τον Τόρες.

 

Διαβαστε τη συνεχεια στο THEMASPORTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE