ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα για υπόθεση κλοπής οχήματος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ότι είχε κλαπεί ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε χώρο στάθμευσης, σε πολυκατοικία στην Πάφο.

Για την υπόθεση, μετά από περαιτέρω εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο προσώπων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χτες και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE