ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

ΠΑΦΟΣ: Δύο άτομα 'μέσα' προσωρινα για κλοπή αυτοκινήτου

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα για υπόθεση κλοπής οχήματος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ότι είχε κλαπεί ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε χώρο στάθμευσης, σε πολυκατοικία στην Πάφο.

Για την υπόθεση, μετά από περαιτέρω εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο προσώπων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χτες και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE