Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ότι είχε κλαπεί ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε χώρο στάθμευσης, σε πολυκατοικία στην Πάφο.
Για την υπόθεση, μετά από περαιτέρω εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο προσώπων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χτες και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις