ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα ο Υποσταθμός της Οδού Λήδρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα ο Υποσταθμός της Οδού Λήδρας

Tην επαναλειτουργία από αύριο, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, του Υποσταθμού της οδού Λήδρας, επί 24ώρου βάσεως, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Τα μέλη της Αστυνομίας που θα στελεχώνουν τον Υποσταθμό θα δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της πρόληψης εγκλημάτων καθώς και του ελέγχου της εφαρμογής του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, αλλά και με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, τα μέλη της Αστυνομίας θα διενεργούν περιπολίες στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, ιδιαίτερα στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου, Ρηγαίνης και Τρικούπη, των πλατειών Σολωμού και Ελευθερίας, καθώς και της περιμετρικής περιοχής.

Σημειώνεται ότι, τα μέλη που θα στελεχώνουν τον Υποσταθμό της οδού Λήδρας δεν θα διερευνούν ποινικές υποθέσεις, αλλά σε περίπτωση που πολίτες επιθυμούν να υποβάλουν κάποιο παράπονο ή καταγγελία θα ενημερώνεται ανάλογα ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας ή το Τ.Α.Ε..

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE