ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δύο άτομα για διαρρήξεις - Ανήλικη το ένα πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δύο άτομα για διαρρήξεις - Ανήλικη το ένα πρόσωπο

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί δύο άτομα, μια 16χρονη και ένας 34χρονος. Οι δύο συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν αφού προέκυψαν στοιχειά εναντίον τους, ότι εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες, με την κλοπιμαία περιουσία να ξεπερνά σε αξία τα χίλια ευρώ. Οι δύο διαρρήξεις διαπράχθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο ενώ η τρίτη στις 22 Δεκεμβρίου.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ως ύποπτοι για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαρρήξεις κατοικιών και κλοπών. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.