ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δύο άτομα για διαρρήξεις - Ανήλικη το ένα πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση δύο άτομα για διαρρήξεις - Ανήλικη το ένα πρόσωπο

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί δύο άτομα, μια 16χρονη και ένας 34χρονος. Οι δύο συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν αφού προέκυψαν στοιχειά εναντίον τους, ότι εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες, με την κλοπιμαία περιουσία να ξεπερνά σε αξία τα χίλια ευρώ. Οι δύο διαρρήξεις διαπράχθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο ενώ η τρίτη στις 22 Δεκεμβρίου.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ως ύποπτοι για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαρρήξεις κατοικιών και κλοπών. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE