ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 46χρονος για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Έμπα

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 46χρονος για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Έμπα

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 46 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση του εμπρησμού του οχήματος στην Έμπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση του εμπρησμού οχήματος στις 05:25 σήμερα το πρωί που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη του στην Έμπα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης ενός προσώπου αλλοδαπού το οποίο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα προτού κατασβεστεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις και για την δεύτερη υπόθεση εμπρησμού οχήματος σε περιοχή της Πέγειας, που εκδηλώθηκε στις 05:30 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.