ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος έτρεχε με επικίνδυνη ταχύτητα 200 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος έτρεχε με επικίνδυνη ταχύτητα 200 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 10.40 σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά την Κόσιη, ανέκοψε για έλεγχο όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγούσε το εν λόγω όχημα με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ως ο νέος ιδιοκτήτης να εγγράψει το όχημα στο όνομά του εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αλλαγής ιδιοκτησίας.

Ο 32χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE