Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Για «άτυπη πενταμερή» παγίδα, η οποία εμπερικλείει σοβαρότατους κινδύνους για την Κύπρο και το λαό της, κάνει λόγο το προσφυγικό Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

«Προειδοποιήσαμε και ξαναπροειδοποιούμε ότι, τέτοια Διάσκεψη δεν πρέπει να γίνει διότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Πρόκειται για στημένο σενάριο, μέρος της διαδικασίας διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας» αναφέρεται.

Αναφέρεται εξάλλου σε «ξεκάθαρα δεδομένα» τα οποία προεξοφλούν και την κατάληξη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE