Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Για «άτυπη πενταμερή» παγίδα, η οποία εμπερικλείει σοβαρότατους κινδύνους για την Κύπρο και το λαό της, κάνει λόγο το προσφυγικό Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

«Προειδοποιήσαμε και ξαναπροειδοποιούμε ότι, τέτοια Διάσκεψη δεν πρέπει να γίνει διότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Πρόκειται για στημένο σενάριο, μέρος της διαδικασίας διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας» αναφέρεται.

Αναφέρεται εξάλλου σε «ξεκάθαρα δεδομένα» τα οποία προεξοφλούν και την κατάληξη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE