Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Αντίθεση με άτυπη πενταμερή εκφράζει η «Αδούλωτη Κερύνεια»

Για «άτυπη πενταμερή» παγίδα, η οποία εμπερικλείει σοβαρότατους κινδύνους για την Κύπρο και το λαό της, κάνει λόγο το προσφυγικό Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

«Προειδοποιήσαμε και ξαναπροειδοποιούμε ότι, τέτοια Διάσκεψη δεν πρέπει να γίνει διότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Πρόκειται για στημένο σενάριο, μέρος της διαδικασίας διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας» αναφέρεται.

Αναφέρεται εξάλλου σε «ξεκάθαρα δεδομένα» τα οποία προεξοφλούν και την κατάληξη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE